Yritys

Lämpöä ja viihtyvyyttä

Lämpönen on uuden ajan yritys, jonka toimintaa ohjaavat ihmisläheiset- ja ympäristöystävälliset arvot. Kiinnitämme erityistä huomiota asiakaspalveluun, työhyvinvointiin sekä ekologisuuteen ja laadukkuuteen.

Vanha tai valmistuva, pientalo tai kokonainen kiinteistö

Teemme lämmitysjärjestelmien vaihtoja kaikenlaisiin tarpeisiin. Tavoitteemme on, että nykyaikainen koti tai kiinteistö lämpiää vaivattomasti ja ekologisesti. Vaatimukset ympäristöystävällisyydestä ja sisäilman puhtaudesta kasvavat vuosi vuodelta. Energian kallistuminen viimeistään saa useimmat siirtymään omavaraiseen lämmitysmuotoon.

Helppoa ja kattavaa

Joku kaipaa uutta lämmönlähdettä ja asennusta, toiselle riittää tarvekartoitus. Kolmannelle puolestaan viilennys on tärkeintä. Meiltä saat kaiken lisäksi myös huollon ja tarvittaessa vaikka rahoituksen. Helppoa!

Myötätuulta omavaraisuuteen

Sinun ratkaisujasi tuetaan. Voit hyödyntää kotitalousvähennyksen ja vähentää kotona teetetyn työn kustannuksista jopa 50 %. Samassa taloudessa asuvalle pariskunnalle tämä voi tarkoittaa jopa 5000 euron veroetua. Laitekustannuksiin voit puolestaan hakea kunnan energia-avustusta.

Yhteistyökumppanit

Kelpuutamme joukkoomme vain parhaat tuotteet. Sama pätee yhteistyökumppaneihin, jotka ovat asiansa tuntevia ammattilaisia. Saat heiltä alan parhaat neuvot.