Rahoitus

Joustavasti maksuaikaa

Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle tai palvelulle ajankohdasta riippumatta. Rahoituspäätöksen toivomallesi summalle sekä takaisinmaksuajalle voit hakea jopa ennen yhteydenottoa myyjääsi.

Hakemuksen pääset täyttämään tällä sivustolla ja hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi voit allekirjoittaa sopimuksen vaivattomasti verkkopankkitunnuksilla.

Rahoitus on

  • Kortiton rahoitustuote
  • Ei vakuuksia eikä takaajia
  • Kiinteä korko ja kuukausierä
  • Laskutus kuukausittain tasaerissä
  • Lainasumma 500 € – 40 000 €
  • Luottoaika 18 kk – 84 kk
  • Lainan voi halutessaan maksaa takaisin aikaisemmin
  • Hyväksytty luottopäätös ei vielä edellytä ostamista

Mikä on kotitalousvähennys?

Kun ostat työtä kotiin tai vapaa-ajan asunnolle, voit vähentää osan työkustannuksista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Saat vähennystä esimerkiksi putki ja sähkötöistä, sekä lämmitysjärjestelmän vaihdosta.

Kotitalousvähennystä pitää hakea itse. Kun ostat Lämpöseltä esimerkiksi lämmitysjärjestelmän vaihdon, saat laskussa erittelyn työn osuuden.

Työn osuuden voit suoraan siirtää esitäytettyyn veroilmoitukseen, jolloin verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta ja saat hyödyn veronpalautuksena. Voit myös hakea verottajalta etukäteen muutosta ennakkopidätys prosenttiisi, jolloin tiedot siirtyvät suoraan varsinaiseen veroilmoitukseen.

Vähennys myönnetään sinä vuonna, jolloin maksat työkustannukset.

Kotitalousvähennystä saa myös kotitalousvähennyskelpoisista töistä, jotka tehdään henkilön tai hänen puolisonsa vanhempien tai isovanhempien kotona tai vapaa-ajanasunnolla. Tällöin kuitenkin pitää maksaa työt itse.

Kotitalousvähennyksen määrä 2019

Kotitalousvähennys vuonna 2019 on 50 % työkorvauksesta. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2019 on 2 400 euroa vuodessa. Vähennykseen liittyy 100 euron vuotuinen omavastuuosuus.

Maksimivähennyksen eli 2400 euron vähennyksen saat, jos työn osuus on yhteensä noin 5000 euroa. ((5000 x 50 %) – 100) = 2400).

Vähennys on henkilökohtainen, joten pariskunta voi saada yhteensä 4 800 euron vähennykset. Jos 2 400 euron raja ei ylity, vähennys kannattaa pyytää vain toiselle puolisolle.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta.

Santander Rahoituslaskuri