Aurinkoenergia

Aurinkosähköä omalta katolta

Aurinkopaneeleilla pystyt tuottamaan sähköä huolettomasti itse. Aurinkosähkö on aivan tavallista sähköä, joka tuotetaan auringon avulla. Aurinkopaneelit muuntavat auringon säteilyä sähköksi, joka johdetaan sähköä kuluttavien laitteiden käyttöön, myydään sähköverkkoon tai varastoidaan akkuihin.

Aurinkosähköjärjestelmät sopivat loistavasti omakotitaloihin, vapaa-ajanasuntoihin ja erilaisiin sähköä kuluttaviin kiinteistöihin. Aurinkopaneelijärjestelmällä voit siis tuottaa osan käyttämästäsi sähköstä itse. Aurinkosähkön tuotanto on vaivatonta, turvallista, ja ennen kaikkea puhdasta.

 

Lämpönen aurinkosähköjärjestelmä

Lämpönen asentaa kaikenkokoiset aurinkosähköjärjestelmät ammattitaitoisesti, luotettavasti ja aina kilpailukykyiseen hintaan. Suunnittelemme aurinkosähköjärjestelmät aina kohteen mukaan. Tarjoamme ainoastaan markkinoiden laadukkaimpia tuotteita. Tarjoamme sekä yksikide että monikidepaneeleita.

Järjestelmä suunnitellaan ammattilaisen avulla, jolloin otetaan huomioon myös tuottoon vaikuttavat tekijät mm. asennussuunta, -kulma ja varjostavat elementit. Koko valitaan näiden tekijöiden ja sähkön kulutuksen mukaan. Tällä tavoitellaan sitä että käytät suurimman osan järjestelmän tuottamasta sähköstä itse. Näin saat siitä parhaan hyödyn. Kysy lisää myyjältäsi.

 

Mitä aurinkosähköpakettimme pitää sisällään?

 • Kohdekohtainen suunnittelu ja mitoitus
 • Lupapaperit verkkoyhtiölle
 • Laadukkaat aurinkopaneelit
 • Laadukas Invertteri
 • Kaapelit ja liittimet
 • Asennustelineet eri kattotyypeille
 • Turvakytkin
 • Paneelien asennustyön
 • Sähkötyöt
 • Invertterin asennus
 • Järjestelmän testaus
 • Käyttöopastus
 • Loppusiivous

 

Aurinkosähköjärjestelmän hinta

Aurinkosähköjärjestelmän hinta riippuu suurimmilta osin järjestelmän tehosta ja millainen asennuspaikka on. Edustajamme käy aina kohteessa suunnittelemassa parhaan mahdollisen aurinkovoimalaratkaisun. Hinta lasketaan aurinkosähköjärjestelmälle niin sanotusti avaimet käteen – periaatteella. Meiltä saat järjestelmät myös edullisella rahoituksella alk. 50€/kk.

Aurinkopaneelien asennustyöstä saat hyödynnettyä kotitalousvähennyksen. Opastamme kotitalousvähennysasioissa mielellämme.

Aurinkosähköjärjestelmän asennus käyttövalmiiksi kestää 1-2 päivää, riippuen kohteesta.

Asennuksen jälkeen aurinkosähköjärjestelmä on erittäin huoleton ja huoltovapaa.

 

Ekologista energiaa taivaalta

Aurinkoenergia on uusiutuva ja saasteeton energiamuoto, jota on saatavilla kaikkialla. Omavaraisesti tuotettu energia suojaa sähkön hinnannousuilta ja tarjoaa käyttökustannuksiltaan ilmaista ja päästötöntä energiaa vuosikausiksi.

Aurinkosähköjärjestelmän avulla voit olla entistä omavaraisempi ja säästää taatusti sähkölaskussa. Aurinkosähköntuottaja ei ole tällöin niin riippuvainen energian ja siirtohinnan noususta aiheutuviin asumiskustannusten muutoksiin.

 

Toimii myös Suomessa

Auringosta saatavan energian määrä perustuu valon määrään ja Suomessa aurinkoenergian määrä on kesäaikana jopa suurempi kuin Keski-Euroopassa. Aurinkopaneelit tuottavat sähköä auringonvalosta, joten sähköä voidaan tuottaa aina kun ulkona on valoisaa. Paneelit tuottavat sähköä siis pilvisellä säällä mutta kirkkaalla säällä aurinkoenergiaa saadaan eniten.

Aurinkopaneelit toimivat Suomen olosuhteissa hyvin ja ne kestävät sekä pakkasta, että lumikuormaa.

Aurinkoenergia on tuottavinta syöttää ilman akkuja suoraan kiinteistön käyttöön. Aurinkopaneelijärjestelmä ilman akkuja on yksinkertainen, edullinen ja huoltovapaa. Akut kehittyvät jatkuvasti ja tulevaisuudessa akut saa helposti liitettyä aurinkosähköjärjestelmään myös jälkeen päin.