Lämpöisesti tervetuloa sivuillemme

Lämpöisesti tervetuloa sivuillemme!

29.06.2011

Haluamme auttaa sinua löytämään ekologisen lämmitysratkaisun kotiisi. Onneksi meillä on nykyään tarjolla vaihtoehtoja, jotka sekä säästää kukkaroa, että meille niin tärkeää luontoa. Energiamääräykset tiukkenevat ja yksistään sähkön hinta on parissa vuodessa noussut 50 %, joten ei ihme, että yhä useammassa kodissa tämä asia on mielen päällä. 

Lämpönen on yritys, joka tarjoaa avaimia parempaan huomiseen. Meidän energiaratkaisumme ovat ekologisesti kestäviä ja säästävät rahaa. Maalämpöpumppujen energia tulee maasta ja ilmalämpöpumppujen vastaavasti ilmasta. Uutena ratkaisuna meillä on ilma-vesilämpöpumppu, jonka sisäyksikkö on sijoitettu kiinteästi lämminvesivaraajaan. Tällöin se vie vähemmän tilaa. Näin kesäaikaan myös sisätilojen viilennys niin kotona kuin työpaikoilla käy samoilla laitteilla. 

Toimimme lähellä asiakasta. Löydät meidät helposti puhelimella, näiden nettisivujen kautta tai markettien aulasta normaalien kauppa-asiointiesi yhteydessä. Tulemme myös kotiinne paikan päälle keskustelemaan, mikä ratkaisu Teille olisi sopivin. Tarjoamme huolettoman ratkaisun valmiiksi tehtynä. Kauttamme hoituu myös rahoituksen järjestely. 

Lämpönen – tuo lämmön kotiisi. 

Terveisin,
Lämpösen väki

« Takaisin Ajankohtaista-sivulle