Vaillant GeoTHERM Plus

Maalämpöpumppu ja varaaja samassa paketissa.

GeoTHERM Plus maalämpöpumppu

Vaillant GeoTHERM Plus maalämpöpumppujärjestelmän avulla voit luoda kestävän ratkaisun pitkälle tulevaisuuteen. Maalämpöpumppu oikein mitoitettuna ja integroidulla varaajalla on erinomainen, tilaa säästävä ratkaisu. Pitäikäisen GeoTHERM plus maalämpöpumpun avulla pienennät lämmityskustannuksia kuin myös hiilijalanjälkeä! Lämpöpumpun edistykselliselle scroll-kompressorille on luvattu 10 vuoden takuu.

GeoTHERM Plus -testimenestyjä

Vaillant geoTHERM Plus -maalämpöpumppu menestyi erinomaisesti Tekniikan Maailman lämpöpumpputestissä (18E/2012). Kuuden pumpun vertailussa Vaillant geoTHERM Plus ylsi jaetulle ensimmäiselle sijalle arvosanalla 8,6.

GeoTHERM Plus -maalämpöpumppu sai erityiskiitokset sen erinomaisista lämmityksen- ja käyttöveden lämpökertoimista sekä hyvästä lämmitystehosta.

Edut lyhyesti

- kokonaisvaltainen lämmitysjärjestelmä

- suunniteltu Pohjolan olosuhteisiin

- helppokäyttöinen

- teholuokat pieniin ja suuriin tarpeisiin

- edistyksellinen lämmöntuotanto

- 10 vuoden kompressoritakuu

- pienentää hiilidioksidipäästöjä

Tekniset tiedot

  6 kW       8 kW     10 kW
mitat k/l/s (mm) 1800/600/650
paino (kg) 206 214 217
kapasiteetti (l) 175 175 175
lämmitysteho (kW)       5.9 8.0 10.4
ottoteho (kW) 1.4 1.9 2.4
COP 4.3 4.3 4.4
apuvastus (kW) 6 6 6

 

Kuinka maalämpöpumppu toimii?

Maalämpöpumppu käyttää maahan, kallioon tai vesistöön varastoitunutta auringon lämpöenergiaa. Maalämpöä otetaan maahan poratusta lämpökaivosta, maahan upotetusta maapiiristä tai vesistöön asennetusta lämmönkeruupiiristä. Kun käytät maaperän energiavarantoja kotisi lämmittämiseen, saat käyttöösi ilmaista lämpöenergiaa – eikä se lopu kesken.

Maalämpöpumpulla lämmität sekä kotisi, että käyttöveden. Pumppuun asennettu keruuputkisto kerää lämpöenergian ja luovuttaa sen lämminvesivaraajaan. Maalämpö on siis kaiken kattava ja ehtymätön lämmitysratkaisu, joka toimii kovillakin pakkasilla. Sen lisäksi ei tarvita muuta lämmönlähdettä. Maalämpöjärjestelmään voi yhdistää myös aurinkokeräimen, jolloin lämpimän veden tuotanto on entistäkin energiatehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää.

Maalämpöpumpun avulla voit saavuttaa lämmitysenergiansäästöjä, jolloin jopa 75% lämmitysenergiasta tulee luonnosta.