Daikin Ururu Sarara

Raitista, puhdasta ja miellyttävää sisäilmaa.

Daikin Ururu Sarara ilmalämpöpumppu

Daikin Ururu Sarara ilmanlämpöpumppu on tehokkuuden lisäksi edistyksellinen toimintojen osalta. Sen useat kiitosta keränneet toiminnot helpottavat ja parantavat asumismukavuutta.

 Laajakulmaisen ilmanjaon ja hiljaisen äänen lisäksi Ururu Sarara ilmalämpöpumpussa on kostutustoiminto ja raitisilmanvaihto, jotka helpottavat muun muassa allergikoiden ja astmaatikkojen elämää. Ururu Sarara on todellakin uuden sukupolven ilmalämpöpumppu!

Edut lyhyesti

- energiatehokas ilmalämpöpumppu
- laajakulmainen ilmanjako
- hiljainen toiminto
- kostutustoiminto
- homesuojattu fotokatalyyttinen suodatin
- ajastin
- raitisilmanvaihto

 

Kuinka ilmalämpöpumppu toimii?

Ilmalämpöpumpulla saat miellyttävän ja raikkaan sisäilman ulkolämpötilasta riippumatta. Tehokkaiden ilmansuodattimien avulla se puhdistaa huoneilmaa. Ilmalämpöpumppu hyödyntää ulkoilman lämpöenergiaa kotisi lämmityksessä. Talon ulkopuolelle asennettava ulkoyksikkö kerää lämpöenergian ja huoneistoon asennettu sisäyksikkö puhaltaa vapautetun lämpöenergian.

Daikin - lämmitysratkaisujen asiantuntija

Daikinilla on yli 50 vuoden kokemus lämpöpumpputeknologiasta (ilma-ilma ja ilma-vesi). Tätä teknistä osaamista hyödynnetään tuomalla markkinoille lämpöpumppuja, jotka ovat huomattavasti energiatehokkaampia ja CO2 päästöttömämpiä kuin vastaavan tehoiset fossiilisia polttoaineita käyttävät lämmitysjärjestelmät.