Daikin Nordic

Nautinnollista asumista.

Daikin Nordic ilmalämpöpumppu

Daikin Nordic kuuluu tehokkuudessaan ehdottomasti ilmalämpöpumppujen kärkijoukkoon. Teknisesti kehittynyt pumppu säästää luontoa ja lompakkoa.

Daikin Nordic ilmalämpöpumppu on suunniteltu pohjoisen olosuhteisiin. Siksi se onkin erinomainen lämmönlähde kotiisi lisäämään asumismukavuutta. Nordic ilmalämpöpumpusta löytyy viisi tehokkuutta, vaihtoehtoja pieneen ja suureen tilaan.

Daikin Nordic ilmalämpöpumpun useampia sisäyksiköitä voi yhdistää samaan ulkoyksikköön. Multijärjestelmäksi kutsuttu lämmitysratkaisu on huomaamattomampi ja tehokkaampi suureen tai sokkeloiseen tilaan.

Edut lyhyesti

- teknistä huippulaatua
- jopa A++ -luokan energiatehokkuus
- helppokäyttöinen kauko-ohjaus
- ilmansuodatin puhdistaa sisäilmaa
- 5-portainen ilmanpuhallus
- laajennettu toiminta-alue 25 pakkasasteeseen asti
- edistykselliset sulatustoiminnot

Kuinka ilmalämpöpumppu toimii?

Ilmalämpöpumpulla saat miellyttävän ja raikkaan sisäilman ulkolämpötilasta riippumatta. Tehokkaiden ilmansuodattimien avulla se puhdistaa huoneilmaa. Ilmalämpöpumppu hyödyntää ulkoilman lämpöenergiaa kotisi lämmityksessä. Talon ulkopuolelle asennettava ulkoyksikkö kerää lämpöenergian ja huoneistoon asennettu sisäyksikkö puhaltaa vapautetun lämpöenergian.

Daikin - lämmitysratkaisujen edelläkävijä

Daikinilla on yli 50 vuoden kokemus lämpöpumpputeknologiasta (ilma-ilma ja ilma-vesi). Tätä teknistä osaamista hyödynnetään tuomalla markkinoille lämpöpumppuja, jotka ovat huomattavasti energiatehokkaampia ja CO2 päästöttömämpiä kuin vastaavan tehoiset fossiilisia polttoaineita käyttävät lämmitysjärjestelmät.