Daikin Nexura

Nexura tekee maailmastasi mukavamman.

Daikin Nexura

Kesätuulen raikkaus tai lämmityksen kodikkuus tuovat asuintiloihisi hyvinvoinnin tunteen ympäri vuoden. Laitteen esteetön mutta tyylikäs muotoilu, säteilylämpöä tuottava etupaneeli sekä matala äänitaso yhdistettynä pieneen ilman virtaukseen muuttavat huoneesi turvasatamaksi.  

Lämmitys ja jäähdytys yhdessä

Hiljaisena ja sulavalinjaisena Nexura tarjoaa sinulle parhaat puolet niin lämmityksestä ja jäähdytyksestä kuin mukavuudesta ja muotoilusta. Siinä on tietysti käytössä alan viimeisin lämpöpumpputeknologia, mutta sen paras ominaisuus - säteilylämmitys - on piilevä: etupaneeli lämpiää antaen sinulle radiaattorilämmityksen ainutlaatuisen tunteen. 

Lisää lämpöä

Kylmien päivien lisämukavuudeksi on Nexuran alumiininen etupaneeli  mahdollista lämmittää, aivan kuten perinteinen radiaattori. Seuraus? Ympärillesi kietoutuvan lämpimän ilman mukava tunne. Tämän toiminnon aktivoimiseksi sinun tarvitsee ainoastaan painaa kaukosäätimesi 'radiant' painiketta. Se on niin helppoa. Kun tämä toiminto yhdistetään matalaan äänitasoon ja pienempään ilmankiertoon, mikään ei estä sinua nauttimasta huoneesi viihtyisästä ja rentouttavasta ilmapiiristä.