Daikin Emura Silver

Upea yhdistelmä tyylikästä muotoilua ja
teknistä etumatkaa.

Daikin Emura silver ilmalämpöpumppu

  Daikin Emura silver on sekä tehokas että elegantti ilmalämpöpumppu. Sen monet eri toiminnot lisäävät asumismukavuuttasi talven pakkasilla ja kesän helteillä.

   Daikin Emura ilmalämpöpumppu on suunniteltu tyylikkäästi pohjoisen olosuhteisiin. Siksi se onkin erinomainen lämmönlähde kotiisi lisäämään asumismukavuutta. Elegantin Daikin Emuran monet toiminnot tekevät laitteen käytöstä entistäkin helpompaa. Daikin Emuralle on myönnetty useita palkintoja suunnittelun, innovatiivisuuden ja ympäristöystävällisyyden perusteella. Valittavanasi on kaksi eri mallia. Harjattu alumiini (silver) ja matta kristallinvalkoinen (white) sisäyksikkö sulautuu tyylikkäästi osaksi kotisi sisustusta.

  Daikin Emura ilmalämpöpumpun useampia sisäyksiköitä voi yhdistää samaan ulkoyksikköön. Multijärjestelmäksi kutsuttu lämmitysratkaisu on huomaamattomampi ja tehokkaampi suureen tai sokkeloiseen tilaan.

  Edut lyhyesti

  - upea yhdistelmä tyylikästä muotoilua ja teknistä etumatkaa
  - A-luokan energiatehokkuus
  - automaattinen virransäästötila
  - kuiskaava käyntiääni
  - tehokkaat fotokatalyyttiset ilmansuodattimet
  - lämmittää ja jäähdyttää tehokkaasti suurenkin tilan
  - mukavuustoiminto poistaa vedon tunteen
  - täystakuu

   

  Kuinka ilmalämpöpumppu toimii?

  Ilmalämpöpumpulla saat miellyttävän ja raikkaan sisäilman ulkolämpötilasta riippumatta. Tehokkaiden ilmansuodattimien avulla ilmalämpöpumppu puhdistaa myös huoneilmaa. Ilmalämpöpumppu hyödyntää ulkoilman lämpöenergiaa kotisi lämmityksessä. Talon ulkopuolelle asennettava ulkoyksikkö kerää lämpöenergian ja sisälle asennettu sisäyksikkö puhaltaa vapautetun lämpöenergian huoneistoon.

  Daikin - lämmitysratkaisujen edelläkävijä

  Daikinilla on yli 50 vuoden kokemus lämpöpumpputeknologiasta (ilma-ilma ja ilma-vesi). Tätä teknistä osaamista hyödynnetään tuomalla markkinoille lämpöpumppuja, jotka ovat huomattavasti energiatehokkaampia ja CO2 päästöttömämpiä kuin vastaavan tehoiset fossiilisia polttoaineita käyttävät lämmitysjärjestelmät.