Daikin Cool & Fresh

Porttikielto helteelle!

Daikin Cool & Fresh ilmanjäähdytin

  Daikin Cool & Fresh on yhdistelmä tehoa ja toimintoja. Daikin Cool & Fresh ilmanjäähdyttimen korkea suorituskyky yhdistettynä älykkääseen ohjaustekniikkaan takaa merkittäviä säästöjä energian kulutuksessa verrattuna muihin viilennystapoihin.

   Oikein mitoitetulla Daikin Cool & Fresh ilmanjäähdyttimellä viilennät huoneiston nopeasti sekä ylläpidät haluttua lämpötilaa tasaisena.

  Ilmanjäähdyttimen avulla voit nauttia kuumista kesäpäivistä sisätiloissa. Invertteritekniikalla toimiva ilmanjäähdytin viilentää kotisi energiatehokkaasti, mikä lisää asumismukavuutta. Ilmanjäähdytin sopii kotien, kesämökkien ja toimistojen viilennykseen.

  Edut lyhyesti

  - teknistä huippulaatua
  - A-luokan energiatehokkuus
  - helppokäyttöinen kauko-ohjaus
  - 5 portainen ilmanpuhallus
  - turbojäähdytys
  - ilmansuodatin puhdistaa sisäilmaa

  Kuinka ilmanjäähdytin toimii?

  Ilmanjäähdyttimen viilennystoiminto toimii siten, että sisäyksikkö kerää lämpöenergiaa vapauttaen sen ulkoyksikön kautta ulkoilmaan. Samalla kylmäaineen jäähdyttämä ilma vapautuu sisäyksiköstä huoneilmaan.

  Daikin - ilmalämpöpumppujen asiantuntija

  Daikinilla on yli 50 vuoden kokemus lämpöpumpputeknologiasta (ilma-ilma ja ilma-vesi). Tätä teknistä osaamista hyödynnetään tuomalla markkinoille lämpöpumppuja, jotka ovat huomattavasti energiatehokkaampia ja CO2 päästöttömämpiä kuin vastaavan tehoiset fossiilisia polttoaineita käyttävät lämmitysjärjestelmät.