Altherma - testivoittaja

"Keskimääräinen (SPF) lämpökerroin on testin paras"

"Ainoastaan Daikinin lämpöpumppu säästää puolet lämmitykseen tarvittavasta energiasta"

Daikin Altherma ilma-vesilämpöpumppu

Daikin Altherma on täydellinen ratkaisu rakennuksen energiankulutuksen optimointiin. Rakennatpa sitten uutta tai saneeraat vanhaa rakennusta, Daikinilta löytyy juuri oikea ilma-vesilämpöpumppu tarpeisiinne.

Sisäyksikkö lämmittää patteri-, lattialämmitys- tai puhallinkonvektoriverkostossa kiertävän veden ja sillä voidaan lämmittää myös käyttövettä. Osalla laitteista pystytään myös viilentämään. Daikinilta löytyvät myös korkean lämpötilan mallit.

Daikin Altherma käyttää luonnollista energian lähdettä. Ulkoyksikkö ottaa lämpöä talteen ulkoilmasta ja nostaa sen lämpötilaa lämmitysjärjestelmälle sopivaksi. Lämpö siirretään sisäyksikköön kylmäaineputkistossa Kompakti ulkoyksikkö on helppo asentaa ilman kaivonporauksia tai kaivuutöitä. Järjestelmä voidaan asentaa myös kerrostaloihin. Ulkoyksiköitä on kahta eri sarjaa; 6, 7 & 8 kW sekä 11, 14 & 16 kW. Tässä ilma-vesi lämpöpumpussa on invertterikäyttöinen kompressori.

Altherma

Varaaja

Daikinin ilma-vesilämpöpumppuihin voidaan yhdistää monipuolisesti erilaisia varaajia. Kartoitamme sopivan ratkaisun tarpeisiinne.

Menestys

Daikin Altherma LT ilma-vesi lämpöpumppu menestyi loistavasti TM Rakennusmaailman vertailussa. "Daikinin lämpökerroin on keskimäärin testin paras.”

EcolabelLisäksi Daikin Altherma on saanut mm. Euroopan Ympäristömerkin