Ilma-vesilämpöpumput

Ilmavesilämpöpumpun tuottamaa lämpöenergiaa käytetään siirtämällä energiaa ympäröivästä ulkoilmasta lämpöjärjestelmään.

Lämpöä ilmasta

Miten ilma-vesilämpöpumppu toimii?

Ilmavesilämpöpumppu siirtää energiaa ympäröivästä ulkoilmasta vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Ilma-vesilämpöpumpulla voidaan tuottaa koko talon tarvitsema lämpö.

ilma-vesilämpöpumppu

Miksi ilma-vesilämpöpumppu?

Vaihtamalla öljy- tai sähkölämmityksen ilma-vesilämpöpumpuun, säästät jopa 70 % lämmityskuluissasi. Myös kaukolämmityksen vaihtaminen ilma-vesilämpöpumppuun kannattaa, säästät jopa yli puolet lämmityskuluissasi.

Ilma-vesilämpöpumpun asennus säästää pihasi kaivamiselta ja poraamiselta. Tämä näkyy myös edullisissa hankintakustannuksissa. Helpon asennuksen vuoksi pääset nauttimaan taloudellisesta lämmöstä jo samana päivänä.

Toisin kuin jotkut luulevat, ilma-vesilämpöpumppu toimii päälämmitysmuotona myös kovilla pakkasilla. Tällöin tarvittavan lisälämmön hoitaa vakiovarusteena tuleva apuvastus. Myös öljylämmityksen jättäminen kaveriksi onnistuu.

Lämpösen ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu on ratkaisu, joka hyödyntää luonnon energian lähteitä maksimaalisesti tuottaakseen lämpöä kotiisi. Ja kun yhdistät vesi-ilmalämpöpumpun aurinkokeräinjärjestelmään, saat täydet tehot aurinkoenergiasta.

Rotex Compact ilma-vesilämpöpumppuihin voit liittää aurinkokeräinten lisäksi myös monenlaisia lisälämmittimiä kuten vesikiertoisen takan, öljy- tai puukattilan.

Kaikki ilma-vesilämpöpumpumme perustuvat Euroopan myydyimpään ilma-vesilämpöpumppuun, joka on myös kaksinkertainen Tekniikanmaailman testivoittaja.

Klikkaa tuotekuvia ja tutustu tuotteisiimme!

Näin helposti se käy: 1.Ilmainen esittely 2.Tilaus 3.Asennus