Aurinkosähkö

Aurinkosähkövoimalan omistajana olet vihreän sähkön tuottaja ja sinulla on käytössä ehtymätön luonnonvara. 

Aurinkopaneelit

Aurinkosähkö on auringon säteilyä joka muutetaan sähköksi. Aurinkopaneelit muuttavat auringon säteet tasavirraksi, joka invertterin kautta muuttuu vaihtovirraksi. Aurinkopaneelit ovat Prosessi itsessään on melko yksinkertainen, joka tarkoittaa hyvää käyttövarmuutta ja pientä huollon tarvetta.

Paneelin lämpötilalla on merkitystä sen tehoon ja Suomen viileät olosuhteet ovatkin sen kannalta suotuisampia kuin lämpimämmässä Etelä-Euroopassa.

Lämpönen aurinkopaneeleiden asennus

Aurinkosähkön hyödyt

Koska aurinko on käytännössä ehtymätön luonnonvara, se laskee vuosittaista sähkölaskuasi huomattavasti. Parhaimman tuoton saat, kun järjestelmä mitoitetaan juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi ja käytät mahdollisimman suuren osan tuotetusta sähköstä itse. Voit myös myydä sähköä sähköyhtiölle, mikäli kulutuksesi paikoitellen jää alle tuotetun aurinkosähkön määrästä.

Aurinkosähkön avulla sähkönhinnan heilahtelut eivät vaikututa sinuun niin paljoa ja aurinkopaneelijärjestelmä nostaa kiinteistösi markkina-arvoa. Ekologinen jalanjälkesi myös pienenee merkittävästi.

Aurinkovoimaa sinunkin kotiisi

Lämpönen tarjoaa aurinkosähkövoimalan sinullekin avaimet käteen periaatteella. Selvitämme yhdessä, minkälainen voimala olisi juuri sinun tarpeisiisi sopiva ja hoidamme prosessin aina asennukseen ja käyttöopastukseen saakka.

Järjestelmän asennus on helppoa ja isonkin järjestelmän tekniikka on yksinkertaista. Vaihtoehtoisia asennusmahdollisuuksia voidaan käyttää, jos kattopinta-ala ei ole riittävä. Eri kattotyypeille löytyy omat kiinnikevaihtoehtonsa, eikä läpivientejä tarvita.

Tukemalla aurinkosähköteollisuutta voimme luoda Suomeen uusia työpaikkoja ja vähentää tuontisähkön tarvetta. Samalla voimme pienentää omaa ekologista jalanjälkeämme.

Näin helposti se käy: 1.Ilmainen esittely 2.Tilaus 3.Asennus