Rivi- ja kerrostaloihin

Olipa taloyhtiön tarve mikä tahansa, löydät meiltä kaiken kattavat ratkaisut energiataloudellisen remontin toteuttamiseen.

Kannattavat ratkaisut taloyhtiöille

Muistathan että rivi- ja kerrostalojen energiaremontti vaatii taloyhtiön hyväksynnän. Ja Mikäli taloyhtiön koko lämmitysmuoto vaihdetaan, tarvitaan taloyhtiöltä mittavammat valmistelut päätöstä varten sekä rahoituksen. 

Taloyhtiön lämmönlähteenä järkevin vaihtoehto on yleensä maalämpöpumppu tai ilma-vesilämpöpumppu. On myös olemassa erilaisia hybridiratkaisuja joissa hyödynnetään useita lämmitysratkaisuja, esim. ilma-vesilämpöpumppua ja aurinkokeräimiä. Olipa taloyhtiön tarve mikä tahansa, löydät meiltä kaiken kattavat ratkaisut energiataloudellisen remontin toteuttamiseen. Kysy meiltä neuvoa eri vaihtoehdoista!

Lyhyt takaisinmaksuaika

Esimerkiksi taloyhtiön maalämpöpumppu maksaa itsensä takaisin jo muutamassa vuodessa. Voimme tarjota taloyhtiöille myös vaivattomia ylläpitopalveluita. Kysy meiltä lisää!

Energia-avustus

Muistathan että taloyhtiö voi hakea kunnan energia-avustusta kerros- ja rivitalojen lämmitystapasaneerauksiin. Kysy lisätietoa kuntasi energianeuvojalta tai lue lisää Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen (ARA) sivuilta

http://www.ara.fi/default.asp?node=1263&lan

Palveluketju