Ratkaisut omakoti- ja paritaloihin

Taloon valittavan lämmitysjärjestelmän valinta ei ole simppeli juttu,
kun tulevaa ratkaisua on mietittävä sekä kukkaron että ympäristön
kannalta.

Energiatehokkaat ratkaisut omaan kotiin

Uudisrakentajat tietävät että taloon valittavan lämmitysjärjestelmän valinta ei ole simppeli juttu, kun tulevaa ratkaisua on mietittävä sekä kukkaron että ympäristön kannalta. Entäpä kun asuu vanhaa taloa, jonka lämmitysjärjestelmä kaipaa päivitystä? Saat meiltä neuvot ja ratkaisut kaikkiin tilanteisiin.

Ilmalämpöpumppu sopii useimpien talojen lisälämmönlähteeksi. Ja kesäaikaan se myös mukavasti viilentää sisätiloja. Kun puolestaan pohditaan isompaa energiaremonttia esimerkiksi öljykattilan vaihdon yhteydessä, voi ilma-vesilämpöpumppu olla järkevä valinta sillä se tuottaa myös lämmintä käyttövettä. Maalämpö on puolestaan ehtymätön energianlähde, joka on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto. Muistathan että valitun lämmitystavan kannattavuus riippuu aina eri energiamuotojen hintasuhteista. Yleissääntö on se, että mikäli energian hinnat nousevat, lämpöpumppulämmityksen kannattavuus paranee!

Lämmitysjärjestelmämuutoksiin on osassa tapauksista mahdollista hakea myös energia-avustusta. Avustusten saatavuus ja kotitalousvähennyksiin liittyvät säännöt kannattaa tarkistaa kunnan korjausneuvojalta tai vastaavalta ennen muutostoimenpiteiden tekemistä.

 

Palveluketju